fredag den 21. december 2012

Mere krokodille-gnask

Når en sequel får titen THE FINAL CHAPTER, så har man lidt på fornemmelsen, at det ikke passer. Man skal i hvert fald ikke opfatte det som en garanti om, at der ikke kommer flere film. LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER er den fjerde i serien om de menneskeædende krokodiller, og den er lavet til TV. Bliver det virkelig det sidste kapital? Hmm... Vi får se. Filmen udkommer på dvd i USA den 19. februar fra Sony Pictures Home Entertainment.

5 kommentarer:

 1. Få minutter efter at jeg havde lagt dette indlæg på, kom den første spam-kommentar. Jeg fatter ikke at de tosser gider. Heldigvis fanger Bloggers spam-filter det meste og de få, der slipper igennem, bliver slettet.

  SvarSlet
 2. Du mener da vel ikke at der er kommet flere F13 film efter FRIDAY THE 13: THE FINAL CHAPTER??? Og PUPPET MASTER 5: THE FINAL CHAPTER var da også den sidste i den serie - eller???

  ;-P

  SvarSlet
 3. I den sidste ende er det vel os der bestemmer om serien slutter ved THE FINAL CHAPTER, for hvis nok af os løser billet til filmen, eller køber den på DVD/Blu-ray, så lugter producenterne straks nemme penge...

  SvarSlet
 4. THE FINAL CHAPTER-titlen er jo bare en PR-gimmick, der skal booste salget og ofte kommer der flere film i serien efter "det sidste kapitel" ... så i nogle tilfælde laver filmbranchen nogle meget lange epiloger eller appendikser.

  SvarSlet
 5. Tja, det er vel lidt, som når Marvel Morten i gamle dage altid sagde i forbindelse med, at en Marvel-skurk var død; "Marvel-skurke dør aldrig rigtigt. De kommer altid tilbage!" Og det samme gælder sequels; så længe, der er nogen, der gider betale for at se dem, kan man bide sig selv i næsen på, at der kommer flere.

  SvarSlet