fredag den 28. december 2012

THE POSSESSION ... uncut?

Det her er lidt mystisk. Når Ole Bornedals THE POSSESSION udkommer på dvd og Blu-ray i England den 21. januar fra Lions Gate Home Entertainment, så står der Uncut Edition på forsiden. Men aldersgrænsen er 15 år, præcis som da den gik i de engelske biografer, og det ser ikke ud til, at den har været endnu en tur forbi BBFC. Måske er det bare et tidligt forside-udkast, der kan ses hos online-forhandlerne, men det er underligt.

4 kommentarer:

 1. Det er nok bare et salgstrick! Ordet uncut sælger stadigt godt i England - husk på at de i rigtigt mange år led under de mest afsindigt strikse censurregler!

  SvarSlet
 2. Der er åbenbart 1 ½ minut mere med, ifht. biografversionen.

  http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=4631

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu fandt jeg i mellemtiden ud af, hvordan den nye BBFC-hjemmeside virker (endnu et eksempel på, at forandringer på nettet ofte ikke er til det bedre og blot gør det endnu mere vanskeligt at finde tingene). Det kunne se ud som, at der måske er en forskel i spilletid; hvis man trækker de 4 pct. fra og sammenligner med den tid, som dvd-udgaven åbenbart har. Men det er ikke helt klart, men det ville da være cool, hvis det faktisk er en uncut udgave.

   Nu bemærker BBFC i deres noter, at det er en "unrated" version, de har fået ind, hvilket man selvfølgelig ikke kan markedsføre den med, at filmen jo har været forbi censorerne.

   Anyway, de gør det i hvert fald ikke lettere for kunderne at overskue hvad der foregår.

   Slet