søndag den 30. december 2012

Den ultimative DRACULA-udgivelse

Så sker det endelig. Den 18. marts udgiver Hammer, Icon Film Distribution og Lionsgate i England den ultimative udgave af Terence Fishers DRACULA fra 1958; en af de bedste Dracula-film, der nogensinde er lavet. Æsken vil indeholde 1 Blu-ray-skive og 2 dvd'er, og man får hele to versioner af filmen, nemlig den restaurerede version, som BFI lavede i 2007 samt en opdateret version, der inkluderer scener, der ikke har været tilgængelige før.

Disse klip er hentet fra en sjælden japansk kopi af DRACULA, og derfor vil man få udvidede scener af Draculas forførelse af Mina samt af hans dramatiske endeligt til sidst, hvor han kollapser i sollyset. Hertil kommer selvfølgelig bunker af ekstramateriale og kommentarlydspor. Det lyder som et must!

3 kommentarer:

  1. Virkelig fedt!!! Dette er bestemt en af mine favoritgyserfilm. Man bemærker også, at den udgives under originaltitlen isf. den mere brugte amerikanske aka-titel, "Horror of Dracula".

    SvarSlet
  2. Så må man jo bare håbe, at Hammer ikke ødelægger det hele ved at skrue DNR-knappen op på 11. Deres udgivelser hidtil har godt nok været noget af en blandet landhandel med flere pinlige svipsere.

    SvarSlet
  3. Kommer på skal-have-listen med det samme!!

    SvarSlet