mandag den 26. august 2013

Blodig Weekend føjer SHARKNADO, BYZANTIUM og BIG BAD WOLVES til programmet

Skrækfilm-festivalen Blodig Weekend, der kører den 26. til og med den 29. september, har netop føjet tre nye titler til programmet, nemlig SHARKNADO, BYZANTIUM og BIG BAD WOLVES. Alle tre film vil - sammen med den nye EVIL DEAD - blive vist i CinemaxX i København og Aarhus. SHARKNADO er den nye dummere end dum-haj-gyser, der har taget USA med storm. Egentlig er den produceret til TV-, dvd- og on demand-markedet, men nu er den også er blevet vist i udvalgte biografer i USA ved midnatsforestillinger.

BYZANTIUM er en ny vampyrfilm fra instruktøren Neil Jordan, der tidligere har lavet bl.a. INTERVIEW WITH THE VAMPIRE og THE COMPANY OF WOLVES. Filmen har danske Thure Lindhardt på rollelisten. Og BIG BAD WOLVES er grum og kulsort hævn-horror fra det israelske makkerpar Aharon Keshales og Navot Papushado. De har tidligere lavet KALEVET (eller RABIES, som den hedder i den store verden - også her i Danmark, hvor den er udgivet på dvd af Another World Entertainment). BIG BAD WOLVES har fået rigtig flotte anmeldelser efter at være blevet vist på diverse festivaler.

Programmet i Cinemateket er ikke helt komplet endnu, men meget tyder på, at vampyrfilmen KISS OF THE DAMNED kommer med. Den blev også vist på den seneste CPH:PIX-festival.

5 kommentarer:

 1. Jeg ser frem til BYZANTIUM - er den 'på' i Aarhus under Blodig Weekend??

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, den vises fredag - både i København og Aarhus.

   Slet
 2. Woah! Jeg opdager netop, at den danske "Planet Holocaust", som nu hedder GROTESK, bliver vist!!

  http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Billetter-og-program/Film.aspx?filmID=f28856

  Jeg havde sgu mine tvivl, at den nogensinde skulle blive færdig. Cool!

  SvarSlet
 3. Ja, man tror det er løgn! Jeg kender en del der medvirker i filmen. Har hørt at det har været et opslidende arbejde at gøre den færdig, fordi der manglede en del scener, og de skulle optages flere år efter, for at filmen kunne hænge sammen. Instruktøren var vist flyttet til udlandet, hvorefter en anden måtte overtage arbejdet. Så på et tidspunkt traileren, den så vild og trashy ud!

  SvarSlet
 4. NøgenKvindeDanserMedDødtKraniesøndag, 29 september, 2013

  Ja, mon ikke det er det meste af den sjællandske inderkreds af sleaze og horror-collector-scenen, der har fået små roller i filmen.

  SvarSlet