onsdag den 14. august 2013

SHARKNADO rykker nærmere

"Horror-fænomenet" SHARKNADO udkommer på dvd og Blu-ray i USA den 3. september, men hvis man hellere vil bestille fra Europa, så kan man vente til den 7. oktober, hvor filmen slippes løs i England. Dvd-forsiden lokker med, at det er en Special Edition, der "includes exclusive bonus material unseen on TV". Jamen dog...

10 kommentarer:

 1. Hvorfor får den her helt frygtelige film så meget opmærksomhed? Den virker helt helt elendig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror virkelig på, at det er en møgfilm, men samtidig er konceptet så dumt, at man næsten må holde af den - også selv om man ikke har set den. Men tiden skal vise om der rent faktisk er noget at holde af ... jeg regner i hvert fald med at se den. når det kan lade sig gøre.

   Slet
 2. Virkeligt dårlige film kan også have sin charme, jeg ser frem til at se denne lille perle af elendighed. :-)

  SvarSlet
 3. Enig, men der er gode dårlige film også er der bare dårlige, som i VIRKELIG dårlige, film - den her ligner det sidste...

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt selv lide nogle af disse "dårlige" hajfilm, men samtidig er det lidt trist, at de "kultfilm", som i disse år får en "kultfanskare", er film, som Hollywood fremproducerer til at blive kultfilm. De gamle, coole kultfilm derimod er helt glemt af hipster-kultfanskaren. Haji, den sexede badass-kvinde fra FASTER, PUSSYCAT! KILL! KILL!, er lige død, alt for tidligt, og det har knap nok fået nogen opmærksomhed fra blogge og fora, der ellers førhen svælgede i "kult"-film.

  SvarSlet
 5. Åh nej, er Haji død?? - det var en skrækkelig nyhed... jeg mødte hende faktisk til et arrangement i Aalborg for omkring 10 år siden, og hun var meget imødekommende og flink...

  Skrækkelig nyhed, Hvil i fred, kære Haji...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er desværre rigtigt nok. Det var ifølge diverse websider Kitten Natividad, som bragte nyheden først på sin Facebookside. Haji var efter sigende sund og rask, så det kom som en grim overraskelse.

   http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-23666502

   Jeg husker godt, at hele banden kom til Danmark dengang, men jeg nåede desværre aldrig derind (de var også i København).

   Slet
 6. Nu ville Hajis død aldrig være et emne for denne blog, men det er trist, når de gamle kult-ikoner forlader os. Kultfilm i dag er bare ikke som i de gode gamle dage.

  SvarSlet