fredag den 15. august 2014

Nå, hvad ved vi så om WRONG TURN 6 ... for du havde vel ikke troet, at de havde aflivet den serie?

Da jeg senest var i Fona på Strøget og som sædvanlig snusede rundt på horror-hylderne, lagde jeg mærke til en fyr, der havde udvalgt sig en håndfuld skræmmende dvd'er. Blandt dem var et par stykker af WRONG TURN-filmene. Det er bare en serie, der har sine fans - også selv om kvaliteten af de seneste kapitler ikke har været noget at skrive hjem om (det har jeg så gjort alligevel - du kan finde links til mine anmeldelser nederst i dette indlæg).

Serien er under alle omstændigheder succesfuld nok til, at det fortsat giver mening for filmselskabet at producere flere fortsættelser Næste omgang kommer til at hedde WRONG TURN 6: LAST RESORT, og jeg har prøvet at skrabe de informationer sammen, jeg har kunnet finde om filmen.

Efter at Declan O'Brien har stået bag kameraet på 3'eren, 4'eren og 5'eren, så er det nu den bulgarske instruktør Valeri Milev, der styrer showet. Han har tidligere lavet zombie-filmen CODE RED, der er blevet udgivet på dvd i USA og England, samt After Dark Films-produktionen RE-KILL, der også er i zombie-genren. Den ser dog ud til at være blevet glemt på en hylde hos filmselskabet - de har i hvert fald endnu ikke udgivet den.

Som i 3'eren og 5'eren af WRONG TURN-serien er det endnu engang Bulgarien, der har bidraget med locations til optagelserne. Hovedrollen spilles af Sadie Katz og på rollelisten finder man bl.a. også Aqueela Zoll, Anthony Ilott, Chris Jarvis, Rollo Skinner, Billy Ashworth, Joe Gaminara, Harry Belcher, Raymond Steers, Luke Cousins, Tabitha Luke Eardley og Roxanne Pallett. Frank H.Woodward har skrevet manuskriptet. Plottet lyder som følger:

En uventet arv bringer Danny og hans venner til Hobb Springs, et glemt kursted dybt inde i West Virginia. Hobb Springs bliver passet af det socialt akavede par Jackson og Sally, der fortæller Danny om en gren af familien, han aldrig har kendt, en klan ved navn Hillicker. Det går op for Danny, at hans slægtninge har en anden måde at leve på, og at kannibalisme og andre tabubelagte ritualer har stor betydning. Fristet af det forbudte tvinges Danny til at vælge mellem sine venner og sine aner.

En nøjagtig premieredato kendes ikke, men på den seneste Comic-Con i San Diego blev ovenstående plakat givet væk, hvor Halloween er datoen, der sigtes efter. Hvis man skal tro Amazon, så er den 20. oktober en mulig dato for en engelsk dvd-premiere. Under alle omstændigheder vises den på FrightFest-festivalen. Så må vi se om den på et tidspunkt kommer til Danmark - der skal nok være fans, der er interesseret i se endnu mere med de indavlede kannibaler.

Jeg har anmeldt disse WRONG TURN-film:

WRONG TURN 2: DEAD END, Joe Lynch, 2007
WRONG TURN 3: LEFT FOR DEAD, Declan O'Brien, 2009
WRONG TURN 4: BLOODY BEGINNINGS, Declan O'Brien, 2011
WRONG TURN 5: BLOODLINES, Declan O'Brien, 2012

Ingen kommentarer:

Send en kommentar