søndag den 21. september 2014

A SERBIAN FILM udgives igen

Hvis man klikker ind på listen over fremtidige udgivelser fra det svenske selskab Njutafilms, så står Srdjan Spasojevics SRPSKI FILM (eller A SERBIAN FILM) til at udkomme i første kvartal 2015. Nu har filmen været ude på dvd i Sverige før (fra Cinematic Vision), og dengang blev den boykottet af flere forhandlere hinsaden, fordi den efter deres mening var voldsporno og meget andet grimt. Vi får se hvilken version, Njutafilms disker op med, og om udgivelsen igen bliver mødt med protester.

5 kommentarer:

 1. A Serbian Film fra Cinematic Vision er også udgået i Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, at Cinematic Vision ganske enkelt er lukket. Om det var A SERBIAN FILM, der bragte dem i knæ, ved jeg ikke, men nu var det ikke det mest spændende udbud, de havde.

   Slet
 2. Så var det jo meget godt at man lige nåede at købe den Danske blu-ray udgivelse af The Serbian Film, nu den er udgået herhjemme, og selskabet (muligvis) er lukket. Kan være at den bliver penge værd om nogle år. he he

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke umuligt. Snakkede forleden med nogle, der havde fået fat i brugte eksemplarer fra Blockbuster med advarselsmærkat på. Det er også lidt af et samlerobjekt.

   Slet
 3. Ja det må man sige!

  SvarSlet