onsdag den 26. november 2014

Hvor blev den der OUIJA af?

Jeg skal ikke gøre mig klog på logikken bag dansk biograf-distribution (hvis en sådan i det hele taget findes), men jeg kan ikke forstå, at OUIJA ikke er kommet op herhjemme. Bevares, filmen er næppe det store sus, men det virker som en af de gysere, der er interessant for andet end hardcore-publikummet. I skrivende stund har den omsat for 67 millioner dollar på verdensplan, hvilket ikke er så ringe, når man tænker på, at den kun har kostet fem millioner dollar at lave.

Men det har ikke været nok til at overbevise de danske distributører om, at den skulle have en chance, og de kan sikkert diske op med nogle tal, der viser, at gyserfilm klarer sig skidt i Danmark. Underligt nok, så mener de noget andet i Sverige - her har OUIJA nemlig kørt i fire uger nu.

3 kommentarer:

  1. Det er jo nemt at være bagklog og komme med en sarkastisk bemærkning om, at der skulle være plads i biograferne til, at "Encounters" kunne spille i ugevis for tomme sale...

    SvarSlet
  2. Nu havde ENCOUNTERS-holdet en særlig aftale med CinemaxX, så det er vist primært der, at den har "fyldt op" - ved ikke den har været vist andre steder.

    SvarSlet
  3. Ifølge Scope.dk kørte "Encounters" i flere biografer rundt om i landet. Andet ville også være mærkeligt med Kim Magnusson som executive producer.

    SvarSlet