lørdag den 6. december 2014

En lille quiz... Kan du gætte hvilke horrorfilm, som disse billeder stammer fra?

Jeg er ved at rydde op på harddisken, og fandt en mappe med nogle billeder til en lille quiz, som jeg engang prøvede at lave til The Horror Quiz. I mellemtiden er den side blevet lukket, så jeg kom aldrig videre med projektet, og jeg havde også kun fundet 11 af de krævede 40 billeder. Nu havde jeg heller ikke valgt det nemmeste emne, idet jeg gerne vil lave en "ejendomsmægler"-udgave af quizzen, nemlig med billeder af huse og bygninger fra diverse skrækfilm.

Men her får du altså stumperne af min quiz. Nu vil der formentlig komme spoilers via kommentarerne, så måske er det en god ide at gætte, før du kigger på dem.

6 kommentarer:

 1. 1) A nightmare on Elm Street
  4) Evil Dead
  5) House by the cemetery
  7) Night of the Living Dead
  9) The Amityville Horror
  10) Psycho
  11) The Grudge
  Det er dem, som jeg har set.
  Jørgen

  SvarSlet
 2. 3) Cabin Fever?
  6) The Fall of the House of Usher

  SvarSlet
 3. nr 2 kunne måske være fra Vampyren Banker På ( = House of Dark Shadows).....eller Dus Med Døden ( = Phantasm)...?? julecheers, Lars, Aalborg

  SvarSlet
 4. I er tæt på. 4'eren er ikke helt korrekt, men det er en detalje. Så mangler vi bare 2'eren og 8'eren. Sig til hvis I vil have nogle hints.

  SvarSlet
 5. ok...så fik jeg has på dem....nr 2 er 100 % House of D Shadows....og Dan Curtis GENbrugte dette hus i 1976 ifm Burnt Offerings

  nr 8 er sæfølli Salem's Lot af Tobe Hooper.....hoh ho hooohhhhh!!!

  julecheers, Lars

  SvarSlet
 6. Nr. 2 er nemlig fra BURNT OFFERINGS, og nr. 8 er også korrekt. Godt gået.

  SvarSlet