fredag den 23. januar 2015

THE GREEN INFERNO-udgivelse udskydes igen

I skrivende stund lister den tyske udgave af Amazon stadig Eli Roths kannibalfilm THE GREEN INFERNO til at få dvd- og Blu-ray-premiere den 5. februar, men meget tyder på, at den dato ikke kommer til at holde. Sådan lyder rygterne i hvert fald på diverse tyske hjemmesider. Det frustrerende er så, at den nye dato er ukendt. Allerede i november skulle filmen være udkommet i Tyskland, men blev så rykket til februar i år - og den går så heller ikke.

THE GREEN INFERNO har været vist til festivaler rundt om i verden, og har fået ganske pæne ord med på vejen. Uenighed om fordelingen af udgifterne til markedsføringen af filmen (og formentlig andre økonomiske spørgsmål) har dog resulteret i, at alt står stille. Så vi venter stadig på THE GREEN INFERNO...

6 kommentarer:

 1. Øv! Ser ellers meget frem til den.
  Men hvis den bliver udskudt, så kan de nå at lave et nyt cover, for ovenstående er absolut horribelt. Ligner noget fra The Asylum... :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. For min skyld kunne der være lyserøde elefanter på; bare de udgiver den ;-)

   Slet
 2. Nogen der hører noget nyt om evt en udgivelsesdato, håber jeg I lige deler den. Har ventet på denne film og sp øvvv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget utålmodighed efter at se denne film. Holder øje med en dato. Seneste udmelding fra Eli Roth var, at advokaterne arbejder på at finde en løsning, så den kan blive udgivet, men vi venter stadig.

   Slet
 3. Har du fået set den?
  Jeg ville gerne høre hvad du synes inden jeg smider guld efter den på iTunes hvor jeg er cyklet forbi den et par gange. Sagen er nemlig den at jeg er blevet træt af GORE, bare for GORE'ens skyld. Jeg kan godt lide hans andre film, men håber bare på en spændende film i junglen hvor klamme scener kun er en lille del af filmen. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har den amerikanske Blu-ray på vej ... lover at lave en anmeldelse, når den ankommer.

   Slet