lørdag den 3. januar 2015

Tyskerne får NÅR DYRENE DRØMMER på Blu-ray

Her i Danmark har Nordisk Film kun udsendt den danske varulve-gyser NÅR DYRENE DRØMMER på dvd, så man er nødt til at gå andre veje, hvis man er på udkig efter en Blu-ray-udgave. Her kan tyskerne heldigvis hjælpe - filmen udkommer på det format i næste uge fra selskabet Prokino.

3 kommentarer:

 1. Apropos: http://www.ekkofilm.dk/artikler/triers-nymfoman-kommer-ikke-pa-blu-ray

  SvarSlet
 2. Nu købte jeg 'Når Dyrene Drømmer' på DVD her i december, og én ting er, at man kun vil udgive den på DVD herhjemme, men at man samtidig udgiver en SÅ skrabet udgivelse, er simpelthen for meget!
  Der er to menupunkter på DVD'en - "Afspil film" og "Afspil film med undertekster".
  That's it! Går ud fra det så er danske undertekster - dvs. ingen svenske, norske osv. Der ud over er der ingen Kapitel-menu, så vil man se noget sidst i filmen, så skal man have gang i fast-forward knappen. Der er heller ikke engang en trailer på. Og så havde jeg virkelig håbet på en "Making-of" featurette da det kunne være rigtigt fedt nu vi har med noget så sjældent som en dansk gyser at gøre....men NEJ!
  Det må være den mest skrabede DVD udgivelse jeg har set. Det er sgu skidt og viser endnu engang at vi her i landet er laaangt bagefter udlandet, når det kommer til ekstra materiale. :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt nok sølle. Hold da op, de har jo intet fattet af, hvordan man udgiver en film. Jøsses...

   Ifølge tysk Amazon, så indeholder deres dvd- og Blu-ray-udgivelse følgende:
   Bonusmaterial (ca. 16 Min.):
   • Unveröffentlichte Szene
   • Vom Mädchen zum Monster
   • Showreel Special Effects
   • Deutscher und Original-Kinotrailer

   Slet