søndag den 4. januar 2015

88 Films har samlet penge ind til en deluxe Blu-ray-udgave af ZOMBI HOLOCAUST

Crowdfunding er det nye sort, hvis man vil sætte gang i et projekt. Ganske vist går en del af indsamlingerne helt i sort og når slet ikke de forventede beløb. Men der er også succeshistorier, og en af dem vil glæde horror-fans. Det lille engelske distributionsselskab 88 Films, der bl.a. har udgivet en håndfuld slasherfilm og en masse af de gode gamle ting fra Full Moon Pictures, havde en drøm om at udgive en Blu-ray-udgave af Marino Girolamis gustne ZOMBI HOLOCAUST fra 1980. Den er også kendt som DOCTOR BUTCHER MD, og vi har her i landet fået den på en dvd fra Another World Entertainment under titlen ZOMBIE MASSAKREN.

88 Films følte dog ikke, at det eksisterende materiale til ZOMBI HOLOCAUST var specielt imponerende, og de ville derfor gerne gå tilbage til det oprindelige negativ og lave en helt frisk HD-kopi. Til det formål havde de brug for 7500 engelske pund, og satte derfor gang i en IndieGoGo-kampagne for at samle pengene ind. Og det er gået over al forventning. Hele 13.345 pund (eller godt 127.000 danske kroner) er kommet i kassen, hvilket er helt vildt.

De ekstra penge betyder, at der også bliver plads til et lille bonus-projekt. 88 Films har nemlig opsporet nogle optagelser til Andrea Bianchis LE NOTTI DEL TERRORE (eller BURIAL GROUND) fra 1981, og dem vil de også gerne tage sig kærligt af, så denne film kan få en fornem Blu-ray-udgave.

Ud over at ZOMBI HOLOCAUST får den helt store tur med restaureret lydspor og billeder, så vil den kommende Blu-ray også indeholde en helt ny dokumentar med titlen EATEN ALIVE: THE RISE AND FALL OF THE ITALIAN CANNIBAL FILM, der blandt andet byder på interview med Ruggero Deodato, Umberto Lenzi og Sergio Martino. Jamen, det er jo guf for fans, og det er herligt at se, at horror-miljøet bakker op om projekter som disse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar