lørdag den 12. november 2016

Få en tur i torturstolen på BogForum

Jeg sidder i den frygtede torturstol.
Årets BogForum er i gang, og Bella Center i København er spækket til randen med bøger og forfattere. En af de stande, man helt sikkert bør besøge, er 2 Feet Entertainments, hvor horror- og krimiforfatteren Steen Langstrup huserer. Her kan man nemlig opleve noget så usædvanligt som at komme til at sidde i en torturstol, hvilket er en skræmmende ting, som I kan se på ovenstående billede.

Historien bag torturstolen er den, at den er et vigtigt element i den kommende filmatisering af Steen Langstrups prisbelønnede roman ALT DET HUN VILLE ØNSKE HUN IKKE FORSTOD. Filmen kommer til at hedde FINALE, og den kommer formentlig ud engang i løbet af det nye år. Lørdag kl. 16.00 kan man på standen (der har nummer C3-046) møde instruktøren Søren Juul Petersen, hovedrolle-indehaverne Anne Bergfeld og Karin Michelsen samt selvfølgelig forfatteren selv. Klokken 17.15 bliver hele holdet interviewet af Susanne Bjertrup på Scene 2.

Forfatteren Steen Langstrup.
Man kan selvfølgelig købe bogen bag filmen på 2 Feet Entertainments stand, der også byder på mange andre værker fra Steen Langstrups produktion. Her er der i hvert fald meget horror at vælge imellem. Det kan man også finde rundt omkring på de andre stande, men man skal selvfølgelig lede lidt efter det blandt alle krimierne og kogebøger. Her er nogle tilfældige punktnedslag fra mit besøg på bogmessen.

Børnegys fra Michael Kamp, fjerde bind i serien om Nekromathias. Set hos Tellerup.
Man finder selvfølgelig også denne klassiske Dennis Jürgensen-bog.
Science Fiction Cirklen disker op med H.P. Lovecraft.
Aben Maler har denne flotte John Kenn Mortensen-bog.
Bunker af THE WALKING DEAD hos Forlaget Fahrenheit.
Gotisk fiktion og Edgar Allan Poe-digte hos Klim.

2 kommentarer:

  1. Er Fahrenheit gået i stå med at udgive The Walking Dead hæfterne?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg må indrømme, at jeg ikke spurgte om det, men der er måske mange, der køber serien på originalsproget.

      Slet