onsdag den 28. december 2016

HOUSE-serien får den store renovering

Jeg kan ikke huske hvornår jeg så Steve Miners horror-komedie HOUSE for første gang, men det har været i en periode, hvor jeg var enten rastløs eller søvnløs. Klokken har været omkring 6 om morgenen, da jeg i sin tid smækkede VHS-båndet i maskinen og satte mig ned for at se filmen. Gemte vist 2'eren til dagen efter, men har ingen erindring om det var på samme tidlige tidspunkt, at jeg så den.

Husker dog, at jeg var ganske godt underholdt af HOUSE, mens HOUSE II: THE SECOND STORY efter min mening var en kende for letbenet. Siden udkom HOUSE III: THE HORROR SHOW (der i virkeligheden blot hed THE HORROR SHOW, men som i dele af verden blev markedsført som en HOUSE-film) samt HOUSE IV.

Jeg har dem alle stående på hylden i de danske dvd-udgaver fra On-Air-Video, men de har nok mest værdi for nostalgiske samlere. Smed dog lige den første film i afspilleren, og billedet ser nu ganske hæderligt ud på en stor fladskærm. Det er bestemt ikke alle de gamle On-Air-Video-udgivelser, der er lige pæne.

Men nu er hele bunken på vej fra Arrow Video i en limited edition med bunker af ekstramateriale og en 60 siders bog om hele HOUSE-fænomenet. Og boksen indeholder både dvd'er og Blu-rays. Absolut fristende på trods af filmenes svingende kvalitet. Udgivelsesdatoen er den 27. marts 2017.

2 kommentarer: