mandag den 13. februar 2017

FANGORIA hævder, at de vil fortsætte her i 2017

Det måtte jo komme. FANGORIA har udsendt en officiel meddelelse i forlængelse af det seneste døgns tids internet-spekulationer om magasinets fremtid. Dette blev udløst af den tidligere redaktør Ken W. Hanley, der på Twitter kunne fortælle, at han ikke længere var ansat på FANGORIA og at han reelt ikke troede på, at bladet havde en fremtid i fysisk form - i hvert fald ikke under den nuværende ejer.

Nu har FANGORIA altså officielt meldt ud, at de vil fortsætte her i 2017 på trods af alle deres problemer. Meddelelsen lover intet konkret, men man takker venner og fans for deres store tålmodighed. og så understreges det, at print-medier har det skidt - ikke mindst fordi annoncørerne bruger deres penge på de digitale platforme. Intet nyt under solen her.

"I’d like to thank readers and subscribers for their patience as we deal with our internal issues. We will carry forward and devote our efforts to make amends with all that have been inconvenienced in our current state of affairs", skriver FANGORIA-ejeren Tom DeFeo, og der rundes af med et budskab om, at man vil forsøge at få nogle fysiske eksemplarer på gaden. Hjemmesiden og de sociale medier vil fortsat blive opdateret.

Det lyder desværre meget vagt alt sammen, og når man læser kommentarer rundt omkring på de sociale medier, så afsløres det, at f.eks. skribenter og kunstnere mangler at få penge for deres arbejde. Jamen, for pokker da ... Og der sidder så åbenbart heller ikke nogen i redaktør-stolen. Så meldingen fra FANGORIA ændrer intet ved det overordnede billede af et firma, der har store problemer.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar