fredag den 24. februar 2017

Universal udgiver flere monsterfilm på Blu-ray

I september sidste år tog Universal hul på at udgive deres skrækfilm på Blu-ray i de såkaldte Legacy-sæt, hvor man får alle de film, der hører til et bestemt monster i samme boks. Det var Frankensteins monster og ulvemanden, man lagde ud med, og nu turen så kommet til Dracula og mumien.

DRACULA COMPLETE LEGACY COLLECTION vil indeholde seks film, nemlig DRACULA, DRACULA’S DAUGHTER, SON OF DRACULA, HOUSE OF FRANKENSTEIN, HOUSE OF DRACULA og ABBOTT AND COSTELLO MEET FRANKENSTEIN. Hertil kommer selvfølgelig diverse ekstramateriale.

THE MUMMY COMPLETE LEGACY COLLECTION disker op med THE MUMMY, THE MUMMY’S HAND, THE MUMMY’S TOMB, THE MUMMY’S GHOST, THE MUMMY’S CURSE og ABBOTT AND COSTELLO MEET THE MUMMY samt lidt af hvert, når det gælder ekstramateriale.

Man må finde sig i, at nogle af filmene går igen på flere af boks-sættene, men sådan er det. Begge bokse er på gaden i USA den 16. maj. De to boks-sæt fra sidste år skulle efter sigende være regionsfri, så mon ikke de nye også er det.

3 kommentarer:

 1. Der findes altså også en FRANKENSTEIN LEGACY, i samme serie, samt en solo-tingeling "THE WOLFMAN" (Lon Chaney). Det er dog ikke i blue-ray udgaven jeg kender dem, så det kan være de er omfattet af det du nævner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er netop dem, jeg skriver om i mit tidligere indlæg, som jeg linker til.

   Slet
  2. Ach so! I stand corrected!

   Slet