onsdag den 16. august 2017

Hammer-fans forkæles på Blu-ray

Man kan aldrig få for meget Hammer-horror, og det er herligt at se, at de klassiske film har et stærkt liv på fysiske formater, man kan stille op på hylden. Den 16. oktober lokker det engelske label Indicator fra Powerhouse Films med den første af et endnu ukendt antal planlagte boxsæt. Det har fællestitlen "Fear Warning!", og her diskes der op med hele fire film på Blu-ray, nemlig MANIAC og THE CURSE OF THE MUMMY'S TOMB af Michael Carreras, THE GORGON af Terence Fisher og FANATIC af Silvio Narizzano.

Ud over de fire film, så får man en bunke spritnyt ekstramateriale, og der følger en booklet med til hver enkelt titel. Alt i alt er det en meget fristende pakkeløsning, hvis man er til Hammer. Boxsættet er en limited edition, der udkommer i 4000 eksemplarer.

Imens arbejder Studiocanal på en stribe Hammer-film, der oven i købet vil blive vist i de engelske biografer, før de udkommer på dvd og Blu-ray. Den 23. udkommer BLOOD FROM THE MUMMY'S TOMB, DEMONS OF THE MIND, FEAR IN THE NIGHT og SCARS OF DRACULA, og den 13. november følger DR. JEKYLL AND SISTER HYDE, STRAIGHT ON ‘TIL MORNING, TO THE DEVIL A DAUGHTER og THE HORROR OF FRANKENSTEIN. De nærmere detaljer omkring udgivelserne kendes dog ikke endnu.

6 kommentarer:

 1. Savle, savle! Det ser godt ud. Jeg kan slet ikke få nok fra Hammer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Tidligere på året udkom for øvrigt denne her

   Slet
  2. Har du erfaringer med at handle direkte i powerhousefilms egen shop? De har mange fede ting her jeg.

   Slet
  3. Det har jeg desværre ikke prøvet, så jeg ved ikke hvor effektive de er.

   Slet
 2. Jeg vil ændre det en anelse og sige, det *lyder* rigtig godt. Det omslag der ser til gengæld rærligt ud. Man fornemmer lidt, at de forsøger at prakke det på til folk, der normalt ikke ville købe Hammer-film.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er det bare omslaget på papæsken, men det er trods alt hentet fra en af filmene, nemlig FANATIC. Men hver enkelt film skulle være i sin egen æske med et passende nostalgisk cover.

   Slet