lørdag den 9. juni 2018

Skræk og Rædsel fylder 12 år

Endnu et år er gået, og sandelig ikke om Skræk og Rædsel nu runder de 12 år. Det var helt tilbage i juni 2006, at jeg publicerede det første af de nu i alt 4261 indlæg her på bloggen. Dengang havde jeg næppe forestillet mig, at jeg stadig ville sidde ved tasterne efter 12 år, men tiden flyver, når man har det sjovt.

Helt sjovt har det så ikke været i år, og der har været måneder, hvor jeg stort set ikke har lagt stof ud på bloggen. Virkeligheden har slået til på mange forskellige måder, og det er man ikke altid herre over - og så må man prioritere sin tid.

Det gik i en periode hårdt ud over mine interesser, men nu er jeg stille og roligt ved at finde tilbage til dem. Aktivitetsniveauet bliver dog aldrig som i de "gode gamle dage", men lidt har også ret. Blog-formatet tiltaler mig stadig, og selv om mange af horror-nyhederne nu får et mere dynamisk liv på de sociale medier, så er der ting, der passer bedre til det "langsommelige" blog-format. Lur mig om ikke Skræk og Rædsel også når de 13 år!

Planer? Tja, dem har jeg ikke så mange nagelfaste af. Egentlige filmanmeldelser har jeg ikke skrevet længe, og det kommer heller ikke til at fylde ret meget i fremtiden - det vil jeg overlade til andre sites. Men ellers bliver det dagsformen, der kommer til at bestemme, og så får vi se. Tak til alle de læsere, der stadig følger med i dette oldnordiske format, som en blog efterhånden må siges at være.

6 kommentarer: