tirsdag den 5. marts 2019

Mick Garris er hovedgæst på årets Blodig Weekend

Årets Blodig Weekend-festival har netop annonceret deres hovedgæst, og det bliver ingen ringere end amerikaneren Mick Garris. Man kan ikke sige Mick Garris uden at sige Stephen King, og det er nok især SLEEPWALKERS, som er den mest kendte af filmatiseringerne. Men ellers har Garris blandt andet lavet TV-ting som THE STAND og THE SHINING. På hans cv står også produktioner som CRITTERS 2 og PSYCHO IV: THE BEGINNING, og det er bestemt ikke lige godt alt sammen det, der bærer hans navn.

Men Garris er en ægte horror-fan, og han har skabt skræk-TV-serier som MASTERS OF HORROR og FEAR ITSELF, hvor et hav af instruktører fik lov til at boltre sig. Så er han også aktiv med podcasten POST MORTEM, der er et stort hit blandt fans. På alle måder er Garris bare en person, der har sat store fingeraftryk på genren, upåagtet kvaliteten af hans egne ting.

På Blodig Weekend-festivalen vil man kunne se CRITTERS 2, SLEEPWALKERS og den helt nye antologi-film NIGHTMARE CINEMA, hvor Garris er en af de fem instruktører. Spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar