fredag den 13. november 2020

Planet Pulp runder de 15 år

Det er blevet fredag den 13. november, og det kunne ikke være en mere passende dag, at online-magasinet Planet Pulp fylder 15 år. Kæmpestort tillykke med det! Nu er det hjemmesiden selv, der bruger begrebet online-magasin, og det skyldes især, at Planet Pulp fast opdaterer en gang om måneden, nemlig den 13., og det typisk med en leder og en håndfuld anmeldelser og/eller artikler. 

Selvfølgelig sker der også løbende ting og sager på sitet, men det er den 13., som er det faste omdrejningspunkt, og derfor har hver opdatering et nummer, som om det var et magasin, man udgav. 181 numre er det blevet til gennem årene. Samlet set er det blevet til omkring 3000 anmeldelser, artikler og nyheder. 

Jacob Krogsøe og Mogens Høegsberg er redaktører på Planet Pulp, der skriver om "musik, film, filmmusik, bøger, tegneserier, spil, rollespil og computerspil", som de selv forklarer det. Og selv om den fantastiske genre fylder en del, så kommer man vidt rundt omkring i genrerne og populærkulturens verden. Planet Pulp er ikke et rent horror-site, men der er bestemt meget at komme efter for skræk-fans på siden, der i øvrigt i tidernes morgen hed Sleazehound. Det nuværende navn kom til i 2008.

Hvad jeg især godt kan lide ved Planet Pulp, er den store energi og passion, der skinner igennem. Teksterne er grundige, velskrevne og nørdede på den helt rigtige måde. Her er ikke noget med anmeldelser, der robot-agtigt er skrevet efter en skabelon, som man kan opleve det på andre hjemmesider. Planet Pulp er the real deal, og det er fedt, at de har holdt fanen højt i så mange år. Og så lover redaktionen i øvrigt, at der vil komme nye tiltag i 2021, og det skal også blive spændende at følge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar