tirsdag den 11. august 2015

Velkommen til indlæg nr. 4000 på Skræk og Rædsel

Forleden genså jeg Sam Raimis DRAG ME TO HELL, fordi jeg lige skulle tjekke noget til et indlæg, jeg har undervejs. Jeg fik ikke rigtig bekræftet min teori, men det var nu fint at se filmen igen, selv om jeg stadig ikke synes, at den er specielt god. Hvad i alverden kan du bruge det til, spørger du sikkert, og jeg kan med åben pande sige: Ikke en bjælde. Men det gav mig i det mindste en undskyldning for at skrive dette indlæg, der er nummer 4000 på den blog.

Ja, det lyder vildt, men der ligger simpelthen 4000 forskellige indlæg her på Skræk og Rædsel. I april 2010 rundede jeg de 2000 indlæg, og nu er der dobbelt op. Det er mange ord om horror, og jeg vil gerne takke alle, der gennem årene har læst mine skriverier om denne fantastiske genre ... og bare rolig: Selv om min ide om en kobling til DRAG ME TO HELL faldt til jorden, så bliver det planlagte indlæg alligevel til noget en dag. Så kommer jeg i hvert fald op på 4001.

6 kommentarer:

 1. Jamen Søren!
  Hvilken version så du??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tændte bare for den, der ligger på Netflix, men min oprindelige anmeldelse er skrevet ud fra director's cut. Kan bare ikke rigtig med den film. Men som sagt havde jeg brug for at se den igen, og det var helt OK.

   Slet
 2. Tillykke med de 4000 indlæg, Søren - de har alle været en fornøjelse at læse!

  SvarSlet
 3. 4000 indlæg. Hold da op! Tillykke med det. Det har bestemt være fornøjeligt at følge med. :D

  SvarSlet