torsdag den 15. juni 2017

Nå, hvornår er det så lige at THE WALKING DEAD sæson 7 udkommer på dvd og Blu-ray?

Det udløste en frygtelig ballade, da DR3 meldte ud, at de ikke havde tænkt sig at vise sæson 7 af THE WALKING DEAD, fordi de ikke kunne lande en fornuftig aftale med distributøren. Nogle seere forsøgte at starte en underskriftsindsamling for at få de vandrende døde tilbage på kanalen, mens andre ligefrem truede med at holde op med at betale licens. Men det hjalp ikke det store, og i april løb sæsonens sidste afsnit over skærmen i USA.

Nu kan vi så vente på at få en fysisk udgave i hænderne, og de første datoer er dukket op. Disse kan selvfølgelig blive ændret, men alt peger på, at man omkring august-september kan sætte sine zombie-kløer i enten en dvd-boks eller en Blu-ray-boks. Amerikansk Amazon påstår i hvert fald, at sæson 7 udkommer ovre på den anden side af dammen den 22. august. mens engelsk Amazon endnu ikke har en dato klar.

På de nordiske breddegrader kan man hos CDON læse en dato, der hedder den 25. september, men hos en norsk forhandler, Platekompaniet, står den allerede til at komme den 11. september. Anyway, det burde være i løbet af den måned. Hvornår man så eventuelt kan leje/købe den on demand skal jeg ikke kunne sige, men nu er jeg også mest interesseret i et fysisk eksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar