onsdag den 7. marts 2007

Lidt guf til ørene

Postbudet havde en pakke med fra Intrada i dag med fire soundtracks, alle fra pladeselskabet La-La Land Records. Det drejer sig om TERROR TRACT af Brian Tyler, CABIN FEVER af Nathan Barr og Angelo Badalamenti og SEED OF CHUCKY og THE HOWLING af Pino Donaggio. THE HOWLING er særlig interessant. Musikken udkom tilbage i 1981 på en lp fra Varèse Sarabande. I 1989 blev ca. 15 minutter taget med som en suite på en cd kaldet SYMPHONIC SUITES. Denne indeholdt også suiter fra Donaggios scores til PIRANHA, TOURIST TRAP og HOME MOVIES. Cd'en udkom kun i 1000 eksemplarer. I 2004 kom så en limited edition med hele PIRANHA-musikken fra Varèse Sarabande (også 1000 eksemplarer). Året efter fulgte La-La Land Records op med THE HOWLING, der var en normal udgivelse uden begrænsninger på oplaget. Nu mangler vi så bare en cd-udgivelse af TOURIST TRAP!

3 kommentarer:

  1. Det er længe siden jeg har haft Terror Tract i afspilleren, men så vidt jeg erindrer er der faktisk tale om et ganske udmærket horror-score af Tyler. Burde måske lige sætte den på en af dagene, og glæder mig under alle omstændigheder til at høre, hvad du mener om scoret.

    SvarSlet
  2. Efter et par gennemlytninger er jeg positivt overrasket over TERROR TRACT. Det er en solidt og varieret score, der er særdeles lytte-venligt. At det er indspillet med et forholdvis lille orkester er slet ikke til at høre. Jo, Brian Tyler er bestemt værd at lægge mærke.

    SvarSlet
  3. TOURIST TRAP er et glimrende score, især den urværks-agtige Main Title-musik og de uhyggelige kor-effekter!

    SvarSlet