mandag den 18. august 2008

Sløje computer-krokodiller

Den originale LAKE PLACID fra 1999 var en ganske underholdende sag. Det er 2'eren også, men det er også en forfærdelig dårlig film. LAKE PLACID 2 er en af disse fortsættelser, der dybest set er en genindspilning af den første film - bare med flere krokodiller og mere blod. Vi er tilbage ved søen i Maine, hvor den lokale sherif Riley har lidt for mange "savnede personer"-sager på sit skrivebord. Sheriffen, der er fraskilt, har sin søn boede i sommerferien, og denne lokkes med på en campingtur af nogle lokale unge.

Imens er det gået op for sheriffen, at der måske er hold i legenden om krokodiller i søen, og vupti, straks ankommer en dybt irriterende storvildtjæger, der ønsker sig et ganske særligt trofæ til sin væg. Så kan man bare læne sig tilbage og se på en masse mennesker, der bliver spist...

Det er på ingen måde originalt, men filmen underholder på sin egen bizarre facon. John Schneider er sjov som sheriffen, men ellers er det ikke skuespil på Shakespeare-niveau, vi bliver udsat for. Det værste er de elendige CGI-krokodiller, der ligner noget fra et billigt computerspil. LAKE PLACID 2 er da også en TV-produktion, skabt til The Sci-Fi Channel, og for at spare penge er den indspillet i Bulgarien. Hold da op! Ifølge IMDb har den kun kostet ca. 10 millioner kroner at lave og det kan ses.

LAKE PLACID 2, USA, 2007. Instruktion: David Flores. Medvirkende: John Schneider, Sarah Lafleur, Sam McMurray, Chad Michael Collins, Alicia Ziegler. Musik: Nathan Furst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar