onsdag den 11. februar 2009

Når man vil gøre alt for at overleve

"The Heart's Desire" er fjerde bind af Robert Kirkmans ekstremt populære zombie-tegneserie THE WALKING DEAD. Her finder vi numrene 19 til 24 samlet. I sidste bind havde Rick og de øvrige overlevende forskanset sig i et fængsel sammen med de fire fanger, der stadig var i live. Det førte til en del konflikter og til sidst blev Rick og hans folk bedt om at flytte - og det var efter ordre fra en bevæbnet fange.

Men ved et uheld er en enorm gruppe zombier, der har været spærret inde i en af afdelingerne, sluppet ud, og i forvirringen lykkes det Rick at få overtaget. De kan blive boende i fængslet. Det er dog ikke lig med lykke og idyl, for der er mange spændinger mellem de overlevende. Og en ny gæst, den mystiske kvinde Michonne, gør ikke det hele nemmere. Undervejs får vi et indblik i hvor langt Rick er villig til at gå for at holde gruppen sammen.

Jeg er dybt imponeret over denne tegneserie. Selv om persongalleriet er stort, får vi et indblik i hver enkelt karakter og det får historien til at nå nye højder hver gang, der er et dramatisk øjeblik. Zombierne bliver bare mere og mere klamme, men de bidrager også med muntre indslag i denne omgang. Jeg glæder mig meget til at læse de kommende bind.

THE WALKING DEAD VOLUME 4: THE HEART'S DESIRE, Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn, Image Comics.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar