tirsdag den 17. marts 2009

Syge piger er vilde med insekter

"Sick Girl" er et af de mere mærkværdige MASTERS OF HORROR-afsnit, instrueret af Lucky McKee, en af de knap så kendte horror-mestre. Jeg har ikke fået set nogle af hans tidligere film så som MAY og THE WOODS, men han virker som en spøjs fætter, der er værd at bruge tid på. I "Sick Girl" møder vi den lesbiske insekt-forsker Ida Teeter. Hun er virkelig en nørd og har svært ved at score. Ved hjælp fra en mandlig kollega får hun dog taget sig sammen til at invitere den stille Misty Falls med på en date. Det går godt og de to bliver forelskede. Misty har intet imod de mange insekter hjemme i Idas lejlighed, men Ida har problemer med sin værtinde, der hverken bryder sig om lesbiske eller kryb. Og Ida har netop fået tilsendt et gigantisk kryb fra Brasilien, der i den grad kommer til at sætte sit præg på handlingen.

"Sick Girl" er en pudsig oplevelse, ikke mindst i kraft af Angela Bettis, der spiller rollen som Ida. Hun fremstår som Holly Hunters neurotiske tvillingesøster, hvilket er både sjovt og irriterende. Erin Brown er virkelig sød i rollen som Misty Falls. Effekterne er lavet på en passende gammeldags måde, hvilket klæder episoden. Det er ikke en særlig uhyggelig historie, men "Sick Girl" er skæv og eksperimenterende horror - og det ser man ikke så meget af.

MASTERS OF HORROR: Sick Girl, USA-Canada, 2006. Instruktion: Lucky McGee. Medvirkende: Angela Bettis, Erin Brown, Jesse Hlubik, Marcia Bennett, Mike McKee. Musik: Ben Boyer, David Lopez, Jaye Barnes Luckett.

3 kommentarer:

  1. MAY er virkelig god (og underlig). Kan bestemt anbefales.

    SvarSlet
  2. Ikke blot er Erin Brown "virkelig sød i rollen som Misty Falls”, men Misty Falls er givetvis opkaldt efter Erin Brown, der er bedre kendt som pornostjernen Misty Mundae. Hun har medvirket i et frygtindgydende stort antal obskure sex/horror-film såsom ”Lust for Dracula” (2004) og ”An Erotic Werewolf in London” (2006).

    SvarSlet
  3. Jeg så godt, at Erin Brown/Misty Mundae har en baggrund i frække film, og hun virker helt naturlig og afslappet i "Sick Girl" - også uden tøj på.

    SvarSlet