torsdag den 1. november 2012

En håndfuld blodige film

Jeg har lige været henne i Døgnposten for at hente en pakke fra CDON. De havde tilbud på nogle Another World Entertainment-gysere (3 styk for 99,- kroner - jeg købte 6 i alt) og så snuppede jeg lige en ekstra dvd, nu hvor jeg alligevel var i gang med at bestille.

Pakken indeholdt Olaf Ittenbach-filmene PREMUTOS - DER GEFALLENE ENGEL, BLACK PAST og THE BURNING MOON, zombie-komedien MAKE-OUT WITH VIOLENCE, Jake Kennedys PENANCE, Larry Fessendens WENDIGO samt en dobbelt-dvd med Tom Six' kontroversielle THE HUMAN CENTIPEDE (FIRST SEQUENCE) og THE HUMAN CENTIPEDE II (FULL SEQUENCE).

Samlet set er det noget af en håndfuld blodige og makabre film, så det skal nok blive underholdende.

10 kommentarer:

 1. De 2 tusindbenfilm er blandt de 10 dårligste film, jeg nogensinde har kæmpet mig igennem. Spar dig selv for spild af tid og smid dem direkte i skraldespanden.

  Morten

  SvarSlet
  Svar
  1. Well, nu smider jeg aldrig film ud ... og jeg skal da lige se hvad pokker al den ballade i virkeligheden handler om ;-)

   Slet
 2. Må jeg foreslå en rigtig tusindbensfilm, nemlig CENTIPEDE HORROR, hvor der gylpes rigtige tusindben op med havregrøden.

  SvarSlet
 3. ...ok, så bliver jeg jo lige nødt til at sætte et ben i den anden lejr - eller hvad man siger. For jeg er ret vild med begge 'THC'-film - nok mest den første. Her finder man bl.a. en helt forrygende skurk og så holder filmen en fornem balancegang mellem det dybt groteske, oprigtigt afskyvækkende og sorthumoristiske.

  Opfølgeren er bestemt også et kig værd og den besidder en helt anden mørk poesi (for lige at blive sådan lidt anmeldeler-kvalm i sproget). Men den er simpelthen skøn i sin 'over-the-top-tilgang' til den første films koncept.

  Anyways - smid da meget gerne et par ord om filmene, når du en gang har fået dem set. Altid interessant at høre folk mening om disse ret så omdiskuterede film :)

  SvarSlet
 4. Af den stak film, du har købt, foretrækker jeg Penance. En dejlig omgang found footage/torture porn sag:)

  SvarSlet
 5. Jeg synes også at man bør se HUMAN CENTIPEDE-filmene, fordi de er ret underholdende, men 2'eren er dog ret klam... jeg kan godt lide at instruktøren Tom Six fortæller om at 1'eren var MY LITTLE PONY i forhold til 2'eren? hehe... eller også er det 2'eren der er MY LITTLE PONY i forhold til den kommende 3'er...hvor der garanteret sættes alle sejl ind for at den skal blive total über-klam!... herligt...

  SvarSlet
 6. Du må meget gerne anmelde alle filmene her på bloggen... især Ittenbach filmene - meningerne om hans film er jo noget delte, og jeg har indtil videre ikke haft mod på at spilde penge på nogen af dem, men man kunne jo blive glædeligt overrasket!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke love, at jeg anmelder alt, men der kommer helt sikkert noget om Ittenbach og HUMAN CENTIPEDE-filmene.

   Slet
  2. Man kan vel nok sammenligne film med musik; Nogle mennesker vil kun høre musik af bands, der er rigtig gode til at spille på deres instrumenter - og andre mennesker kan få stor fornøjelse ud af plader, hvor musikkerne kun kan tre akkorder.

   Så kan man spørge, hvorfor lytte til en Sex Pistols eller Ramones-plade, hvor medlemmerne er så dårlige, at de kun kan spille tre akkorder og sangeren aldrig har tage sangundervisning, når man nu kunne lytte til en plade med Electric Light Orchestra eller Journey, hvor musikkerne er supergode?? Personligt synes jeg jo, at det, der gælder, er udtrykket og hvad der gøres med de midler, man har og kan. At udførelsen er lidt grov og primitiv gør ikke så meget.

   Og det er sådan cirka det samme med Ittenbachs gamle film. De er lavet af filmfans, der brændte for at lave splatterfilm. At de så kun kunne "tre akkorder" og ikke havde nogen penge, synes jeg ikke gør så meget. Det er udtrykket, der tæller, og dét er bestemt i orden, hvis man spørger undertegnede. Det er filmisk "garagerock" det her. Hvis man hellere vil have "rigtige" film, så er det ikke tyske undergrundsfilm, man skal købe.

   Slet
  3. Det er faktisk en fremragende sammenligning... MEN der har jeg det sjovt nok sådan, at selv om jeg til enhver tid vil foretrække Ramones og Sex Pistols over ELO og Journey, så er det lidt omvendt når det kommer til film. Elsker ganske vidst undergrundsfilm som STREET TRASH, BAD TASTE, PINK FLAMINGOES, RUBBER og Gwar's PHALLUS IN WONDERLAND, men har også brændt fingrene en del gange på pinlige udgivelser som REDNECK ZOMBIES og THE DEAD NEXT DOOR. Og Ittenbachs film bliver ofte droppet ned i samme kategori, så derfor er jeg gået lidt udenom.

   Slet