lørdag den 1. december 2012

Så købte jeg lige SCREAM 2

Tænk at man skal købe den samme film flere gange. I dag var det SCREAM 2, der røg i min indkøbskurv under en shoppingtur inde i byen. Den har jeg allerede på en dvd-udgave fra Scanbox og det endda i en smagfuld papæske, der også indeholder den første SCREAM. Problemet er bare, at begge film er i letterbox og når man nu kan få en dvd-udgave fra Nordisk Film, der er i anamorphic widescreen, så måtte jeg selvfølgelig investere i den. Økonomien i projektet var til at have med at gøre, da dvd'en kostede 49,95 kroner, men det er alligevel irriterende, at det skal være så svært for et filmselskab at gøre det rigtigt første gang.

Jeg genså i øvrigt lige filmen; nu hvor jeg havde fået den hjem, og den er forrygende god underholdning. Der er smæk for skillingen fra første sekund (scenen i biografen er bare for vild) og det er kun slutningen, der måske lige bliver lidt for lang og overforklarende med overgearede stumfilm-fagter fra enkelte af skuespillerne. Men jeg holder meget af den film... tja, så meget, at jeg nu har den i to udgaver!

1 kommentar:

  1. Jeg lavede til den første dvd-udgave fra Scanbox noget ekstramateriale, som sikkert ikke er kommet med på udgaven fra Nordisk, så det er måske et argument for at beholde den oprindelige i samlingen, selvom man anskaffer den nye.

    SvarSlet