tirsdag den 30. juli 2013

Gisp! Nu kommer zombie-massakren

Hvis du lige går og synes, at der kommer alt for få zombiefilm ud på markedet, så kan du da glæde dig til denne her: ZOMBIE MASSACRE rammer det amerikanske dvd- og Blu-ray-marked i næste uge, og det er da en ganske sej titel. Det tror jeg desværre ikke, at filmen er. Den har nemlig Uwe Boll som producent, og han spiller selv en af rollerne i filmen, der er instrueret af Luca Boni og Marco Ristori. I øjeblikket har den en score på 2.2 ud af 10 mulige på IMDb, så det er næppe det store sus, med mindre man er helt pjattet med de levende døde.

Hvis man hellere vil have ZOMBIE MASSACRE på en tysk dvd eller Blu-ray, så må man vente til den 30. august...

...men man kan selvfølgelig også bare bestille den engelske dvd, der har været på markedet siden den 1. juli. Her er titlen sjovt nok APOCALYPSE Z. Hmm....

4 kommentarer:

 1. Hvis ikke man tror på Uwe Boll som instruktør, så kan jo bare købe "Zombiemassakren" på dansk dvd, hvor det er Frank Martin (aka Marino Girolami), der har instrueret. Høhø. Dén film er mega-underholdende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt. Læs mere her.

   Slet
 2. De to italienske herrer, Ristori og Boni har ellers, for få penge, lavet en rigtig, rigtig god zombie film med titlen 'Eaters'. Den er bestemt værd at tjekke ud. :-)

  På Horror Unrated lavede vi et interview med dem i forbindelse med 'Eaters'... hvis nogle skulle være interesserede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Cool. Tak for info! Jeg har endnu ikke fået set EATERS.

   Slet