søndag den 22. september 2013

En stor boks med THE WALKING DEAD

Hvis man endnu ikke har investeret i THE WALKING DEAD-TV-serien på dvd eller Blu-ray, så kunne man måske være fristet af denne boks, som SF Film udgiver den 21. november. Her er de tre første sæsoner nemlig samlet.

12 kommentarer:

 1. Boksen ser lidt kedelig ud efter min mening... jeg havde personligt foretrukket nogle zombier på omslaget, men det er måske bare mig!

  SvarSlet
 2. Det er måske heller ikke så smart at købe den uanset motivet på omslaget. SF Films har nemlig udsendt en CENSURERET udgave af sæson 1, og jeg vil æde min gamle hat på, at de nok ikke har gjort noget for at rette op på fejlen med denne samleudgave. Episode 2, 3, 4 og 5 er klippede.

  Og som det altid er kutyme med det selskab, så har man ikke villet ofre ret mange penge på udgivelsen og har sparet ekstramaterialet, som findes på alle de andre udgaver, væk.
  Info kan læses på dvdcompare.net

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nu bunker af ekstramateriale på den sæson 1-boks fra SF Film, jeg har. Men det skulle være rigtig nok, at volden er tonet ned.

   Slet
 3. Helt klart et køb værd :D!
  Jeg glæder mig ekstremt til sæson 4. Der er meget information om den kommende sæson 4 her: http://seriesiden.dk/the-walking-dead-saeson-4/

  SvarSlet
 4. Hvor ser du at SF film har genudsendt første sæson i en unrated udgave. Var det ikke kun i USA de fik den udgave. Venligst giv et link!

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke skrevet, at SF Film har genudsendt sæson 1 i en unrated version - jeg har skrevet, at der er ekstramateriale på. Så jeg ved ikke lige hvad du hentyder til.

  SvarSlet
 6. Det var Jack J der skrev det

  SvarSlet
 7. Jeg har genlæst mit indlæg og kan ikke se, at jeg skulle have sagt, SF Film har genudsendt sæson 1 i en unrated version. Jeg spekulerede derimod i, hvorvidt SF Film nu blot har udsendt deres gamle censurerede udgave eller har udsendt en uklippet. Jeg tvivler på, at de gider få fat på en uklippet bare for at tilfredsstille de få fans i Danmark, der er irriterede over censurklippene.

  Jeg ejer iø ingen af udgaverne og, som jeg også nævner foroven, så er mine informationer fra dvdcompare.net. De skriver, at den skandinaviske udgave er klippet, dvs. at den er censurklippet. De nævner ikke, at der skulle være tale om en R-rated udgave, men at den er klippet. Den amk dvd er uklippet.

  @Søren, overraskende, at du siger din box med sæson 1 har masser af materiale. Dvdcompare skriver direkte, at der ikke er noget på. Kunne der være tale om, at din udgave allerede er et forbedret 2. oplag, eller at der er forskel mellem de skandinaviske udgaver (ville være meget usædvanligt), eller at dvdcompare tager fejl?

  Anonymes bemærkning om, at boksen bestemt er et køb værd, stiller jeg mig lidt uforstående overfor. Hvem gider eje en udgave, der er stærkt censureret (hvis den vel at mærke er censureret ligesom førsteudgivelsen). Hvis den kommer stærkt ned i pris, så kan man selvfølgelig overveje den, og så supplere op med reg. 1-udgaven af sæson 1, men ellers ... nej tak.

  EDIT:

  Jeg søgte lidt efter cut vs. uncut-sammenligninger, og her er, hvad der mangler i den internationale udgave af episode 5 (hvad der mangler i de andre episoder, må man selv finde, I'm not your mum! LOL).
  http://www.schnittberichte.com/schnittbericht.php?ID=179730

  Interessant nok skriver denne side, at en uklippet blu-ray nu er udsendt i Tyskland:
  http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=219404

  SvarSlet
 8. Jeg fik min 1. sæson-box, da den udkom i Danmark første gang, så der er ikke tale om et nyt oplag for mit vedkommende. Tjekkede lige en svensk forhandler, hvor dvd-bagsiden lister det samme ekstramateriale.

  Nu er dvdcompare.net ikke fejlfri (og desværre sammenligner de ikke alt), så...

  Det er korrekt, at der siden er kommet en uklippet 1. sæson i Tyskland, hvilket jeg har skrevet om her. En bruger på tysk Amazon brokker sig over, at den samlede reelle forskel på de to udgaver er 35 sekunder - en anden siger 50 sekunder. Og så er der kritik af billedkvaliteten på den ucensurerede Blu-ray-udgave. Det er ikke nemt at gøre folk tilfredse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det kan du sige to gange. LOL. Og nej, de er desværre ikke fejlfri.

   Slet
 9. Jeg bakker lige Søren op her, min første sæson boks er også fyldt med lækkert ekstramateriale...

  SvarSlet