lørdag den 4. oktober 2014

Blodig Weekend: En storm af glubske hajer ramte fredag CinemaxX på Fisketorvet

Der reklameres for blodige oplevelser og kolde drikke.
Det største hit på sidste års Blodig Weekend var den gakkede hajfilm SHARKNADO, og det er ikke så underligt, at arrangørerne havde booket 2'eren til årets festival. Den kørte i aftes ude i biograf-infernoet CinemaxX på Fisketorvet i København (få timer før en forestilling i Aarhus, by the way). Sal nr. 1 var optaget af FASANDRÆBERNE, så vi skulle ind i den mindre sal nr. 2. Salen var på ingen måde fyldt, men det var et engageret publikum, der var mødt frem.

Reklamer slap vi for, men der var trailere for en kommende visning af Danny Boyles FRANKENSTEIN-teater-forestilling, den nye gyser ANNABELLE samt to teaser-klip fra den danske ENCOUNTERS (hvoraf det ene spoilede filmens største overraskelse).

Publikum forlader salen efter en sjov, men dum, oplevelse.
SHARKNADO 2: THE SECOND ONE er noget af det dummeste, jeg har set i en biograf, men den er helt ekstremt underholdende. Man kan mærke, at producenterne ved, at der skal være masser af jokes og højdepunkter, og de kom i en lind strøm - krydret med lidt splat og et par referencer til andre gysere. Hajer var der grotesk mange af, mens det kneb mere med logikken. Der blev klappet og hujet i salen, og på den måde fungerede filmen, og det var sjovt at se den i en biograf. Den er nok ikke helt så sjov hjemme i stuen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar