onsdag den 1. juli 2015

Så rundede jeg 100 gysere i år

I aftes genså jeg remake-udgaven af A NIGHTMARE ON ELM STREET (ja, den er stadig sjov at se), og dermed er status for mit skrækfilm-kiggeri i første halvdel af 2015, at jeg har rundet de 100 titler. Det er ikke tosset, især når man sammenligner med sidste år, hvor det samlede tal var netop 100.

Her er et screendump fra min gyserliste på Letterboxd, hvor du kan se de seneste ti film, jeg har været igennem. I øjeblikket har jeg 23 gysere stående i min Netflix-kø og 38 film liggende på dvd/Blu-ray, så der er nok at tage fat på ... og så har jeg endda ikke talt TV-serier og dokumentarer med.

5 kommentarer:

 1. Hej Søren,
  Det kunne være interessant at få at vide, hvilke 23 gysere du har stående i din Netflix-kø. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Her er de i tilfældig rækkefølge. Det er ganske enkelt gysere, jeg ikke har set, og derfor er de ikke valgt ud fra kvalitet eller forventninger.
   THE DARK, CASE 39, THE HAUNTING OF MOLLY HARTLEY, FEAR OF THE DARK, HUSH, TIMBER FALLS, THE JERSEY DEVIL, 2:13, WAR OF THE DEAD, SHUTTER, RISE, SATAN'S LITTLE HELPER, ARCTIC OUTBREAK, COCKNEYS VS. ZOMBIES, OUTPOST: BLACK SUN, GODSEND, SILK, KISS OF THE DAMNED, STAN HELSING, VINYAN, HOOD OF HORROR, SIGHTSEERS, A FIELD IN ENGLAND

   Slet
 2. Tak skal du have. Jeg så for nyligt "Byzantium" på Netflix og det var en interessant vampyrhistorie med ikke et helt konventionelt setup. Også "Silent House" og "Frailty" var gode oplevelser. Dog var jeg skuffet da jeg genså "Event Horizon", som jeg var rimelig tilfreds med i 1990'erne. Dens historie virkede ret "banal" nu. Glæder mig til "A Field In England".

  SvarSlet
  Svar
  1. A FIELD IN ENGLAND er lavet af Ben Wheatley, der også lavede den suveræne KILL LIST, så den glæder jeg mig bestemt også til at få set.

   Slet
  2. BYZANTIUM, FRAILTY og SILENT HOUSE er alle gode. Ser frem til at se A FIELD IN ENGLAND.

   Slet