søndag den 13. september 2015

Brutal roman af Steen Langstrup er ved at blive filmatiseret - og det bliver blodigt

I dag kan den danske horror-, krimi- og spændings-forfatter Steen Langstrup fejre sin 47 års fødselsdag, og i den anledning er det meget passende at diske op med en kæmpenyhed. Vi er faktisk lidt i Breaking News-land! Steen Langstrups roman ALT DET HUN VILLE ØNSKE HUN IKKE FORSTOD er nemlig ved at blive filmatiseret.

Optagelserne begyndte i mandags på en øde benzintank i Nordsjælland (folk, der har læst bogen, vil vide, at det er en vigtig location for historien), og her i weekenden er det en øde jernbanebro i Tyskland, der har dannet baggrund for arbejdet med filmen. Fra settet fortælles det, at der allerede nu er blevet brugt store mængder teaterblod, så det lyder lovende. Arbejdstitlen er FINALE, og instruktøren får sin debut med denne spillefilm, der er planlagt til biografdistribution. Man mangler dog stadig at caste filmens skurk. På billedet ses forfatteren under en testoptagelse.

ALT DET HUN VILLE ØNSKE HUN IKKE FORSTOD fik i 2012 prisen som Årets Danske Horrorudgivelse - en pris, der blev vundet i et meget stærkt felt af nominerede værker. Det er i øvrigt ikke første gang, at Steen Langstrup bliver filmatiseret. I 2001 havde Martin Schmidts KAT nemlig premiere; en gyser baseret på forfatterens debutroman KAT - ONDSKABEN LURER I REGNEN. Resultatet var dog alt andet end vellykket, så vi krydser fingre for den nye film.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar