mandag den 27. februar 2017

Blodig Weekend afslører det meste af programmet, og får besøg af Fred Williamson og Anders Hove

Blodig Weekend-festivalen anno 2017 kører i Cinemateket i København i dagene fra den 6. til og med den 9. april. Indtil videre har enkelte af titlerne været afsløret, men nu er store dele af programmet klar. Et par titler må vi dog vente på, men meget er på plads, og det betyder blandt andet, at stjerner som Fred Williamson og Anders Hove kigger forbi. Det er jo cool.

Åbningsfilmen bliver den pænt hypede THE BELKO EXPERIMENT, der er instrueret af Greg (WOLF CREEK) Greg McLean, og så kan man blandt andet se den vildt omtalte THE VOID, det spanske splatter-orgie LA NOCHE DEL VIRGEN (THE NIGHT OF THE VIRGIN), Dolph Lundgren på spøgelsesjagt i DON'T KILL IT, den makabre norske lavbudget-gyser LYST, antologi-filmen XX, der udelukkende er instrueret af kvinder, Stephen King-favoritten THE AUTOPSY OF JANE DOE og den politisk ukorrekte PREVENGE.

Stjerne-gæsterne udløser selvfølgelig et par nostalgiske titler, så man kan selvfølgelig se FROM DUSK TILL DAWN med Fred Williamson og SUBSPECIES med Anders Hove. Da Williamson har en bred karriere med blandt andet optrædener i blaxploitation-film, så diskes der op med en visning af Larry Cohens BLACK CAESAR, men af en eller anden grund har Blodig Weekend også fundet plads til actionfilm som POUND OF FLESH med Jean-Claude van Damme og den indonesiske HEADSHOT. Nå, dem om det.

Som sagt venter vi lige på et par titler mere, men det ligger fast, at lørdagen i Cinemateket også vil være præget af det store Collector's Market, hvor man kan købe alskens ting og sager, når samlere og forhandlere står klar ved deres boder. Markedet er gratis, men ellers er billetprisen 85 kroner pr. film, men man kan købe et rabatkort med seks klip for 400 kroner i Cinematekets billetsalg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar