tirsdag den 25. april 2017

88 Films lancerer ny serie, hvor I DRINK YOUR BLOOD og STREET TRASH er på programmet

Man må sige, at de har travlt hos engelske 88 Films. Deres Slasher Classics Collection er allerede legendarisk, og det rykker for vildt for deres Italian Collection. Sidstnævnte er dog genre-mæssigt en blandet landhandel, men en solid portion af de titler, der er kommet ud eller er på vej, er horror. Det samme gælder for deres forholdsvis nye Asia Collection, hvor antallet af udgivelser indtil videre er til at overse. Men det er nok meget godt, hvis man ikke skal have tømt sin lommepenge-konto.

88 Films er dog ude efter vores penge, så nu lancerer de endnu en serie, nemlig 88 Vault. Her vil de koncentrere sig om 42nd Street-klassikere, obskure titler fra VHS-båndets gyldne æra og andre af den slags film, der gør det så herligt at være samler; især når nu de bliver tilgængelige på Blu-ray. Heller ikke alt i Vault-serien vil være horror, men - igen - det er måske meget godt. Ingen datoer ligger fast, men første titel bliver David E. Durstons I DRINK YOUR BLOOD fra 1970.

Senere kan vi blandt andet glæde os til Marc Lawrences PIGS (eller DADDY'S DEAD DARLING) fra 1972, David DeCoteaus CREEPOZOIDS fra 1987 og kult-klassikeren over dem alle, nemlig Jim Muros vanvittige STREET TRASH fra 1987. Den er allerede udkommet i en fænomenal dvd-udgave fra Arrow Video, men nu begynder selskaber ude i verden at byde ind med den på Blu-ray, så det er meget passende, at 88 Films nu også hopper med på vognen og får den ud i det format.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar