lørdag den 10. juni 2017

Postbuddet kom med lidt gys

Selv om man har fornemmelsen af, at postbuddene stadigt sjældnere kigger forbi ens adresse, så kan der stadig dukke spændende ting op i postkassen. I går lå der hele to breve til mig, hvoraf det ene havde været lidt længe undervejs. Brev nr. 1 var fra Screen Archives, og indeholdt to titler fra selskabet Twilight Time, nemlig den ekstremt forvirrende - men ganske underholdende - SCREAM AND SCREAM AGAIN, der har ingen ringere end Vincent Price, Christopher Lee og Peter Cushing på rollelisten.

Den anden var den italienske LA BAMBOLA DI SATANA fra 1969, der skulle være et forholdsvist tidligt indspark i giallo-genren. Rigtig god er den nok ikke, men nu var den på tilbud, og jeg blev opmærksom på filmen via YouTube-brugere Moodz616, der sammen med sin kammerat Goddilla holdt et 24 timer horror-maraton med italienske gysere - og her var LA BAMBOLA DI SATANA den første titel af de 13, de nåede igennem. Du kan se hele showet her.



Brev nr. 2 var fra engelske 88 Films, og det indeholdt en af de mere berygtede af de såkaldte video nasties, nemlig ANTHROPOPHAGOUS fra 1980, instrueret af Joe D'Amato. De første par oplag af den Blu-ray-udgivelse blev udsolgt ret hurtigt, men nu er den på lager igen. Brevet har været omkring tre uger undervejs, så jeg var faktisk blevet lidt bekymret ... så jeg bestilte lige et eksemplar mere. Men det går nok. Den udgave af Blu-ray'en, der stadig er få eksemplarer til salg af, indeholder nemlig også dokumentaren 42ND STREET MEMORIES: THE RISE AND FALL OF AMERICA'S MOST NOTORIOUS STREET, og den vil åbenbart ikke være med, når ANTHROPOPHAGOUS næste gang kommer i et nyt oplag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar