fredag den 6. oktober 2017

INFERNO rykker tættere på

Som breaket her på bloggen for nogle måneder siden, så er det legendariske danske fanzine INFERNO på vej tilbage med et nyt nummer, det første i 23 år. Nu er man nået så langt i arbejdet med bladet, at det er sendt til trykkeriet, og det første kig på forsiden afslører, at INFERNO-logoet er blevet krydret med ordet RESURRECTED. Hele 132 sider skulle bladet være på, og jeg har selv bidraget med en artikel om Amityville-filmene. Hold da op hvor bliver det spændende at se det færdige resultat.

11 kommentarer:

 1. Kan man abonnere på det og hvor tit vil det udkomme?

  SvarSlet
  Svar
  1. Dette er tænkt som et oneshot; et afsluttende nummer.

   Slet
 2. Okay det virker da mærkeligt, så har man ikke lyst til at støtte det. Det er ligesom de Walking Dead bøger som fahrenreit har udgivet 6 af på dansk men pludselig stoppede uden noget info om det. Så står man bare med 6 bøger som ikke bliver komplet. Sørgeligt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes ikke, at det kan sammenlignes. INFERNO stoppede med at udkomme for 23 år siden, og nu har flere af de gamle kræfter bag besluttet sig for at lave et særnummer, lidt ligesom at der er et nyt nummer på vej af det amerikanske fanzine DEEP RED, der ellers gik ind for mange år siden. Men det er smag og behag, og jeg glæder mig til at begge blade lander i min postkasse.

   Slet
  2. Man køber vel heller ikke en udgivelse bare for at støtte den, men fordi den er interessant.

   Og man kunne næsten argumentere, at de netop modsat Farenheit jo netop afslutter udgivelsesrækken med dette nummer.

   Slet
 3. Fedt! Det ser sgu fedt ud. De spurgte også mig, men jeg er jo så langsom i optrækket, at det ikke blev til noget. Sørgeligt. (ikke mindst fordi det er tre år siden, de spurgte mig først gang. I suck!).

  SvarSlet
 4. okay sp forstår jeg bedre. Håber så de udgiver de gamle igen så vil jeg købe dem alle så man har et komplet sæt

  SvarSlet
 5. @Jack. Så må du jo bare udgive et nyt nummer as Stay Sick eller BIB i stedet 😊

  SvarSlet
 6. Har også spurgt et andet sted på siden . Købte bladet i Fredensborggade Videoudlejning og var meget begejstret for det dengang . De ligger forøvrigt stadig inde med nogle af dem ( åben kun om onsdagen og kun porno ) . Kan I henvise til en butik i København hvor man evt. kan købe den nye udgave af Inferno ?

  SvarSlet