mandag den 22. april 2019

RAWHEAD REX til 32 pund? Glem det!

Jeg har af en eller anden grund aldrig fået set Clive Barker-filmatiseringen RAWHEAD REX, og alt tyder da også på, at det ikke er en fremragende horror-oplevelse. Men jeg vil da gerne se den en dag. Filmen er udkommet på Blu-ray fra engelske Arrow Video, og man kan i øjeblikket købe den på Amazon for 32,22 pund. Og den tager vi lige igen: 32,22 pund! Det er cirka 278 kroner.

Sådan er det over en bred kam på Amazon. Priserne på film er steget, og de kommer knap så tit på tilbud. Nu kan man selvfølgelig købe via deres under-sælgere. Her er den laveste pris pt. 11,53 pund for RAWHEAD REX. Så skal man selvfølgelig regne med noget forsendelse, men sådan er det jo altid. Men det er præcis den samme vare, men Amazon er åbenbart holdt helt op med at være en butik - de vil hellere være et loppemarked bestående af alle mulige forskellige sælgere.

Arrow Video har deres egen shop, hvor RAWHEAD REX koster 18 pund. Det er trods alt noget mindre end hos Amazon selv. Og lige nu har Arrow påske-udsalg, så den kan erhverves for 7,50 pund. Bestilte den dog ikke i denne omgang, men mon ikke den ryger i den elektroniske indkøbskurv i forbindelse med et af deres kommende udsalg - fra Amazon kan jeg nok ikke forestille mig, at jeg køber den.

6 kommentarer:

 1. Den der gemmer til natten, gemmer til katten! Arrows fine kvalitetsudgivelser har det desværre med at udgå og så er den eneste måde at få fingre i dem ved at betale overpris på Amazon Marketplace eller eBay. Ikke at tror Rawhead er et filmhistorisk mesterværk og det er da også langtfra alle de film Arrow udgiver, der fortjener The Arrow Treatment :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, man kan nogle gange undre sig over det, som Arrow udgiver, og lige nu virker det som om, at de lidt har mistet pusten. Men filmene får en flot behandling.

   Slet
 2. Jeg har rent faktisk set filmen for nyligt - på dansk exrental-video med forfærdelig billedkvalitet - og kan melde tilbage til redaktionen, at den er ganske glimrende. Ikke noget mesterværk, men jeg var bestemt underholdt og vil også købe den næste gang (hvis ellers der er flere tilbage).

  SvarSlet
  Svar
  1. Som sagt ... den skal helt klart ses en dag, men jeg forventer ikke det store.

   Slet
 3. Novellen er blandt det allerbedste, jeg har læst af Clive Barker, men filmen er rent bras.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig. Den er nemlig rigtig god.

   Slet