søndag den 21. april 2019

Anders Hove vender tilbage som vampyren Radu i en spritny SUBSPECIES-film

En af de mest populære karakterer fra den uendelige række af film fra amerikanske Full Moon Studios er vampyren Radu, spillet af danske Anders Hove. Han medvirkede i SUBSPECIES (1991), BLOODSTONE: SUBSPECIES 2 (1993),  BLOODLUST: SUBSPECIES 3 (1994) og SUBSPECIES 4: BLOODSTORM (1998) - alle instrueret af Ted Nicolaou. Instruktøren stod også bag SUBSPECIES-spinoff-filmen VAMPIRE JOURNALS (1997), men den er uden Radu.

Nu vender Anders Hove så tilbage til den ikoniske rolle, nemlig i BLOOD RISE: SUBSPECIES V, der skal have premiere på Amazon til næste år. Ted Nicolaou sætter sig igen i instruktørstolen, og filmen beskrives som en prequel. Projektet er en del af det, der kaldes Charles Band's Deadly Ten, der omfatter hele ti film. Som en gimmick vil fans løbende kunne følge med i optagelserne, og alle ti film er sat til at få premiere samme dag, nemlig den 14. februar 2020.

Anders Hove var i øvrigt gæst på Blodig Weekend-festivalen i 2017, hvor SUBSPECIES blev vist - det kan du læse mere om her.

6 kommentarer:

 1. Se, dét var en overraskelse!!! Jeg har lige genset "Subspecies 2" på nyindkøbt blu-ray (af underlige grunde har man kun udsendt 1-3 på blu, men jeg har heldigvis stadig mit gamle boxset). I ekstramaterialet taler Anders Hove godt nok om, at der forelå et manuskript til en 5'er - det gjorde han iø også ved den Q&A, som blev afholdt på Blodig Weekend - men jeg må indrømme, at jeg ikke troede på, at det ville blive til noget. Gode nyheder, bestemt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, 4'eren er åbenbart svær at finde på Blå. Der skulle være et spansk boxsæt, hvor den er med, men netop kvaliteten af 4'eren skulle ikke være imponerende.

   Slet
 2. Er det også der Puppet Master filmene bliver udgivet? Hvordan kan det være der bliver spyttet så mange film ud. Er det b film der ikke koster noget siden de spytter dem ud på samlebånd?

  SvarSlet
  Svar
  1. Full Moon har blandt andet også lavet PUPPET MASTER-serien og en hel masse andet. Og ja, de er produceret for beskedne budgetter, men flere af dem er særdeles underholdende og ganske stemningsfulde.

   Slet
 3. Radu optræder som bifigur i Kim Newmans "Anno Dracula"-serie, hvor han kaldes Radu the Repulsive. Vi hører om hans død i trejde bind, "Dracula Cha Cha Cha" (1998), men hvis Radu kan vende tilbage på film, kan han sikkert også gøre det på skrift, vampyrer er jo som bekendt gode til at genopstå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Herlig detalje der fra Kim Newman!

   Slet