onsdag den 3. juni 2015

Nå, men i det mindste laver Mary Lambert stadig gysere med dyr

Forleden satte jeg mig ned for at se MEGA PYTHON VS. GATEROID; endnu en af de groteske og billige dyregysere, der fylder den amerikanske TV-kanal Syfy. Jeg blev lidt overrasket, da instruktør-navnet dukkede op under forteksterne - her kunne man nemlig læse, at det var Mary Lambert, der havde skabt dette monstrøse værk. For mange år siden lavede hun PET SEMATARY, der er en af de bedste Stephen King-filmatiseringer nogensinde, men der er dæleme lang vej fra PET SEMATARY til MEGA PYTHON VS. GATEROID.

Nu har jeg ikke fulgt Mary Lamberts karriere slavisk, men der er ikke så meget, der tyder på, at hun er en enestående instruktør. Uden tvivl en god håndværker, men man kan ikke sige, at PET SEMATARY II eller URBAN LEGENDS: BLOODY MARY er gode film, og det er MEGA PYTHON VS. GATEROID så sandelig heller ikke. Underholdende på en dum måde, men en værre omgang sjask, når det gælder manuskript, skuespilpræstationer og effekter. Men der er da nogle dyr med, præcis som i PET SEMATARY.

2 kommentarer:

  1. Jeg kunne såmænd godt tænke mig at se filmen, men jeg forventer ikke noget vildt fantastisk. Allerede med PET SEMATARY 2 havde den gode Mary Lambert tabt grebet om, hvordan man laver en god gyserfilm. Jeg husker, jeg gav PS2 en fælt dårlig anmeldelse i et blad. Men det kan jo være, du har ret, "underholdende på en dum måde".

    SvarSlet
    Svar
    1. Nu har jeg lidt en svaghed for disse billige dyregysere, men de er efterhånden svære at skelne fra hinanden, fordi der kommer så mange af dem.

      Slet