torsdag den 25. oktober 2007

Draculas kappe er dukket op

Flere hjemmesider, bl.a. BBC, kan fortælle, at Angels, en kostumeforretning i London, har gjort lidt af en fund. Da butikken havde deres årlige status, dukkede selveste Draculas kappe op! Det var den kappe Christopher Lee havde på i Hammers berømte DRACULA (aka HORROR OF DRACULA) fra 1958. Christopher Lee har selv bekræftet, at der er tale om den ægte kappe. Værdien anslås til at være omkring 250.000 kr. Peter Cushings lange frakke fra HORROR OF DRACULA er også blevet fundet og er i øjeblikket ved at blive vurderet.

12 kommentarer:

  1. Var du også inde i "museet"??? (dvs baglokalet med gamle salgskassetter med tykke, tykke lag støv, ha ha).

    SvarSlet
  2. Ups, første indlæg sat under forkert topic.

    SvarSlet
  3. Tsk'er fra anonyme godtages ikke. Hæh!

    SvarSlet
  4. Tsk tsk tsk... ;)

    SvarSlet
  5. Tsk'er fra Nicolai godtages ikke. Hæh!

    SvarSlet
  6. Tsk tsk tsk...

    Jeg har svaret på Jacks spørgsmål under det rette topic.

    SvarSlet
  7. Rambu??? Tsk tsk tsk...

    SvarSlet
  8. Husk det er ikke en kappe på dansk, eftersom den går hele vejen rundt om kroppen. Superman har en kappe på, eftersom den kun er på ryggen, men ellers hedder det på skrædder dansk et SLAG.

    SvarSlet
  9. Nu snakker jeg ikke skrædder-dansk, og Draculas kappe lyder nu engang bedre end Draculas slag. Synes så i øvrigt, at det på nettet er svært at finde en præcis definition. Kan man kalde det for Draculas mantel? Og hvad er det så Batman har på - den er større end Supermans og han kan svøbe sig i den?

    SvarSlet