mandag den 15. oktober 2012

THE WALKING DEAD er et seer-hit i USA

I aftes havde tredje sæson af THE WALKING DEAD premiere på den amerikanske kabel-TV-kanal AMC, og det var i den grad noget, som seerne kunne li'. 10,9 millioner fans sad klar foran skærmen, da det første afsnit kørte over skærmen, og endnu flere var med, da premiere-afsnittet fik to genudsendelser i løbet af aftenen, så det samlede seertal endte med at være 15.2 millioner. Vildt.

Det er planen, at DR vil fortsætte med at vise THE WALKING DEAD, men om det bliver på DR HD eller på den kommende DR3, er lidt uklart lige nu. Kilde: Daily Dead

5 kommentarer:

 1. Det er for sindssygt at serien er blevet så populær, men det er altså også den vildeste serie efter min mening! I øvrigt var første afsnit i den nye sæson jo fænomenalt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor har du set det henne :-)?

   Slet
 2. Jeg er ikke overrasket. Seed var det fedeste afsnit indtil videre. Jer der ikke har set det endnu, kan godt glæde jer.

  SvarSlet
 3. Ved det sq hvilken kanal den bliver sendt på her sidst i december? Der står dr mama nogle steder. Men har sq aldrig hørt om den kanal.. Hmm

  SvarSlet
 4. Om det lige bliver sidst i december, at serien kommer til Danmark, ved jeg ikke, men nu får vi se. DR MAMA er en DR-kanal på nettet, men ellers har afsnittene været sendt på DR HD. Den kommende DR3 kunne også være en mulighed.

  SvarSlet