lørdag den 15. december 2018

Så er lommepenge-kontoen lukket for i år

Nu er det upassende at tale om, hvor mange penge man bruger på sin hobby, men jeg har i hvert fald smækket lommepenge-kontoen i for i år. De seneste horror-Blu-rays, jeg har modtaget, er I DRINK YOUR BLOOD og STUDENT BODIES - begge udgivet af 88 Films. Førstnævnte er i deres Vault-serie, som jeg ikke har gjort det så meget i, men jeg skal have kigget på flere af titlerne - de er ikke uinteressante. Den anden er i deres Slasher Classics-serie, og dem køber jeg slavisk. STUDENT BODIES er nr. 40 i serien.

Så har jeg også modtaget to numre af THE DARK SIDE MAGAZINE, det engelske horror-magasin, der er blevet min nye favorit-læsning. Bladet med Barbara Crampton på forsiden er det nyeste nummer. Nu har jeg også tegnet et abonnement på THE DARK SIDE MAGAZINE, så i det kommende år kan jeg se frem til at modtage et nyt nummer hver sjette uge.

Men nu skal der ikke bruges flere penge i år (også selv om Arrow Video kører jule-udsalg), men det kan da være, at juleaften bringer nogle uhyggelige gaver med sig. Så skal der ryddes lidt op i bunkerne og skabes lidt overblik, før jeg køber flere ting. Sådan er det.

2 kommentarer:

  1. Ja, jeg har lagt ukristeligt mange penge hos Arrow ifm. deres juleudsag. Det er lækre varer de har :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. De udgiver for mange lækre ting, men nu skal jeg lige have ro på og få et overblik.

      Slet