søndag den 10. februar 2019

Et af dette års projekter er at få læst hele THE WALKING DEAD-tegneserien

Robert Kirkmans THE WALKING DEAD-tegneserie har været udgivet siden oktober 2003, og der kommer troligt et nyt nummer hver eneste måned. Vi har virkelig at gøre med en tilsyneladende uendelig historie. Selv er jeg kommet bagud med serien, og det skal jeg have gjort noget ved. De månedlige hæfter samles hvert halve år i trade paperback-format, og det er dem, jeg indtil videre har købt.

Dog strandede jeg med nummer 16, men nu er jeg startet forfra og har netop læst nummer 10. Der er kommet 30 trade paperbacks indtil videre, og jeg har de 26 stående på hylderne. Så jeg skal lige have købt de sidste, når jeg når så langt. Og nr. 31 udkommer i begyndelsen af marts. Jeg synes, at det er en glimrende serie, men kvaliteten af Charlie Adlards tegninger svinger godt nok en del. Men det er vel prisen for at have et så vildt udgivelsesprogram.

6 kommentarer:

 1. Begyndte at samle de Danske udgaver fra fahrenheit, men lige pludselig stoppede de bare med at udgive dem, så solgte dem jeg havde da jeg så ikke ville få en komplet serie. Ved du hvorfor de ikke udgiver dem mere? Man kan da ikke bare stoppe midt i det hele

  SvarSlet
  Svar
  1. Fahrenheit er oppe på at have udgivet syv bind på dansk, men der er stadig lang vej. Jeg har på fornemmelsen, at salgstallene for de danske udgaver ikke er de vilde - netop fordi så mange fans køber de originale bind. Så det handler nok om, at det ganske ikke kan betale sig at udgive dem på dansk.

   Slet
  2. Havde de 6 af dem og kan se at der er gået 3 år og i maj sidste år udgav de så nr 7, men da havde jeg solgt alle 6 da jeg ikke troede der kom flere og de ikke svarede da jeg skrev email til dem om de havde nedlagt serien på Dansk. Men langt bagud og ustabile er de ihvertfald. Hvis jeg bare vidste om de ville udgive dem alle 1 eller to årligt, så ville jeg købe dem alle igen

   Slet
  3. Jeg begyndte at samle på de amerikanske udgaver, før de danske kom, så det fortsætter jeg med. Spurgte på et tidspunkt en fra forlaget Fahrenheit om et muligt nyt bind af en western-serie, de var begyndt på, og fik at vide, at det var på vej i trykken. Det er nu to-tre år siden, og det pågældende bind er ikke udkommet endnu.

   Slet
 2. Ja måske man skulle købe de amerikanske istedet for at være sikker på de udkommer. Hvor mange er der kommet efterhånden og hvad koster de hvis man køber dem i butikker eller på internettet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg skriver i indlægget, så er nr. 31 snart på vej. De koster 120-155 kroner alt efter hvor man handler. Man kan selvfølgelig også købe dem i andre formater, som f.eks. hardcover, hvor der samles 12 hæfter i hver i stedet for de 6 hæfter, som trade paperback-udgaverne indeholder.

   Slet