fredag den 16. oktober 2020

Fire skræmmende soundtracks

Tro det eller ej, så lever cd'en stadig, selv om vinylen og kassettebåndet har gjort et forbløffende comeback de senere år - og der udkommer stadig soundtracks, der kan have interesse for fans af de skræmmende toner. Et af dem er FRIDAY THE 13TH PART VII: THE NEW BLOOD, som La-La Records har sendt på markedet i et oplag på 2000 eksemplarer. Det er selvfølgelig Harry Manfredini, som står bag meget af musikken, men det er hentet fra de tidligere film, og så har Fred Mollin komponeret nye tracks. Spændende udgivelse, hvis man er til 80'er-horror.

Også fra La-La Records kommer musikken fra Stephen King-filmatiseringen GRAVEYARD SHIFT fra 1990 - en film mange måske lige havde glemt eksisterede. Komponisterne Anthony Marinelli og Brian Banks er heller ikke de mest kendte navne, men nu kan man altså høre dem på denne nye udgivelse. Oplaget er 1000 eksemplarer.

Fra Varèse Sarabande kommer en anden overraskelse, nemlig VILLAGE OF THE DAMNED af John Carpenter og Dave Davies. Her er tale om en såkaldt deluxe-version med mere musik end den første udgivelse, men det oprindelige soundtrack er også inkluderet på denne dobbelt-cd, som udkommer i 2000 eksemplarer.

Senere på måneden disker Silva Screen op med musikken fra Clive Barker-filmatiseringen RAWHEAD REX, komponeret af Colin Towns. Her er der så ikke tale om en limited edition - og de udgiver den også på vinyl (det samme gjaldt i øvrigt VILLAGE OF THE DAMNED, men det var i forbindelse med Record Store Day, så det er måske en udgivelse, der er svær at finde).

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar