torsdag den 15. juni 2006

Verden ifølge Eli Roth

I disse dvd-tider er det måske en smule arrogant at påstå, at livet er for kort til ekstramateriale, men det er ikke altid, jeg når at se det igennem. Især er kommentarlydspor en feature, jeg aldrig har gjort brug af. Meget ekstramateriale kan dog være fremragende, hvilket gør det til en særlig lækkerbidsken at eje film på dvd.

En enkelt ting vender jeg især tilbage til, nemlig et interview med instruktøren Eli Roth på den engelske udgave af CABIN FEVER. Her fortæller Roth om sin opvækst med gyserfilm, om sin fortsatte fascination af genren og om arbejdet med CABIN FEVER. Han er energisk, morsom, intelligent og inspirerende. Her er virkelig en person, der lever og ånder for gys. Jeg så det lige endnu en gang her til aften og som sædvanlig gjorde det mig i godt humør.

2 kommentarer:

  1. Nordisk burde have taget det glimrende interview med på den danske dvd. Eli Roth er en af vor egne! Noget helt andet: Hvorfor har han lavet så få film?

    SvarSlet
  2. Interviewet er eksklusivt lavet til den engelske dvd, der kan anbefales. Der er også en making of-doku og hele fem kommentarlydspor, hvis man er til den slags.

    Jeg tror, at Eli Roth har haft vildt travlt med en hel masse andre ting de senere år, ikke mindst som producent og skuespiller. Men jeg savner bestemt også mere fra hans hånd.

    SvarSlet