fredag den 1. februar 2008

Imponerende zombie-projekt

I "Miles Behind Us", 2. bind af Robert Kirkmans zombie-serie THE WALKING DEAD (der samler hæfterne 7 til 12 af de originale udgivelser), beslutter den lille gruppe af overlevende sig for at tage væk fra Atlanta, Georgia. Undervejs møder de flere mennesker på flugt fra de levende døde. En overgang tror de sig sikre i et afspærret beboelsesområde, men snart må de alligevel videre. Til sidst ender de på dyrlægen Hershel Greenes gård efter at Ricks søn Carl er blevet såret i en jagtulykke. Men stemningen på gården er spændt - og det afsløres, at Hershel gemmer på en hemmelighed.

Det er et imponerende projekt, Robert Kirkman har kastet sig ud i, og det er virkelig en meget velskrevet tegneserie med masser af små detaljer og stor indlevelse i de enkelte personer. Måske er der lidt mange karakterer at holde styr på, men det er en mindre klage. Den største ændring er, at tegneren Tony Moore er blevet skiftet ud med Charlie Adlard. Moore kunne ganske enkelt ikke nå at tegne et månedligt hæfte. Adlards stil er meget rå med store skyggeflader og det fungerer virkelig godt. Jeg ser frem til at læse bind 3.

THE WALKING DEAD VOLUME 2: MILES BEHIND US, Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn, Image Comics.

5 kommentarer:

 1. Men det er stadig Moore, der tegner forsiderne. :)

  SvarSlet
 2. Yes, det er rigtigt. Og så er det cool, at man kan lægge forsiderne ved siden af hinanden (med et par centimeter imellem), så de danner et større billede.

  SvarSlet
 3. Øh, men det kan man vel ikke med samleudgaven?

  SvarSlet
 4. Hvis du med samleudgaven mener de trade paperbacks, jeg har skrevet om, så er det dem. Jeg ved ikke om man kunne lave det samme nummer med de oprindelige hæfter.

  SvarSlet
 5. Nååh. Jeg troede, du mente at lægge alle de originale blade ved siden af hinanden og danne et stort billede.

  SvarSlet