onsdag den 29. juli 2020

Endelig er der kommet THE WALKING DEAD-datoer

Selv zombier bliver påvirket af coronavirus, og det har ramt hele THE WALKING DEAD-universet på TV. Men nu lysner det. Det 15. og som udgangspunkt næstsidste afsnit af sæson 10 af hovedserien blev sendt i begyndelsen af april, men så gik der nedlukning i det hele. Postproduktionen på episode 16, "A Certain Doom", kunne ikke umiddelbart gøres færdig, og de mange fans måtte vente. Nu kommer afsnittet til at rulle over de amerikanske TV-skærme den 4. oktober og så kan vi se det i Danmark dagen efter. YouSee har de danske rettigheder.

Men sæson 10 slutter ikke bare der. I forbindelse med årets Comic-Con (der denne gang blev en "vi sidder alle derhjemme"-udgave) kom det frem, at man agter at føje seks episoder mere på sæson 10. De skal sendes tidligt i 2021, hvis altså alting går op i en højere enhed. Og så må vi jo se med sæson 11.

THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND er en spinoff-serie, der er planlagt til at have to sæsoner a 10 afsnit. Serien blev også påvirket af corona-lockdown, men nu får den premiere i USA den 4. oktober på AMC, hvor den skal sendes efter afsnit 16 af THE WALKING DEAD. På vores breddegrader skulle den kunne ses på Prime Video.

Og så er der FEAR THE WALKING DEAD, der nu er nået til sæson 6. Den får premiere i USA den 11. oktober, og den kan man se her i landet se på HBO Nordic - typisk dagen efter. Omkring halvdelen af sæsonen var åbenbart filmet, før virus omklamrede verden. Formatet kommer til at ændre sig, så hver episode nærmest bliver en mini-film, så man kunne forestille sig, at vi kommer til at følge ganske få karakterer i hvert afsnit. Hmm ...

Her er lige et overblik ud fra de amerikanske datoer:
4. oktober: THE WALKING DEAD sæson 10, afsnit 16.
4. oktober: THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND, sæson 1, afsnit 1.
11. oktober: FEAR THE WALKING DEAD, sæson 6, afsnit 1.
11. oktober: THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND, sæson 1, afsnit 2.

... og så er der jo stadig de annoncerede film med Rick Grimes, men her skriver man stadig videre på manuskripterne, hvilket der jo har været rig lejlighed til under nedlukningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar